Friends♥

Vardag / Permalink / 1
Hallå där! En bild på mig och Heidi senaste gången jag var hemma ♥saknar mina fina kompisar♥ (som jag pratar med aaaallllt för sällan också...)

Ska faktiskt försöka boka en hemresa snart...Men vi har så otroligt stressigt i skolan med deadlines just nu så vet inte när jag ska få tid att åka hem, för när jag en gång åker hem vill jag hinna vara hema åtminstone 4-5 dagar! Imorgon natt kommer iallafall pappa hit till Linköping och stannar över helgen så det ska bli jättekul! Planen är shopping på Marinaman, ÅFF-match och god mat! Kulkul!

Idag har jag varit i skolan och vi hade ett handlett möte med vår projektgrupp och sedan hade vi möte med projektgruppen. Har i uppgift att planera ett projekt (vi har bestämt oss för att göra en utställning) grundligt med hjälp av en grafisk profil och en 12-sidig uppsats. Sedan ska vi också presentera den muntligt i 20min. Vi skall ta i beaktande typ...allt! Bakgrund, projektbeskrivning, syfte, budget, lokal, utrustning, tillverkning, PR/reklam o.s.v... och projektet skall dessutom ses ur ett rättviseperspektiv. Alltså har vi ganska mycket jobb framför oss. Tills imorgon har vi en uppgift om att analysera en artikel, skall också ha läst ut en bok inom ca. 2 veckor och svara på frågor till den och nästa vecka skall en analys på 5-10 sidor vara inlämnad. KAOS. Förhoppningsvis är jag inte den enda som känner så, och tack och lov arbetar vi i grupper så allt ansvar ligger inte på en person. Måste ändå säga att det är ganska kul mellan varven också, haha!

Just nu sitter Simon och kollar på Malmö FF - Real Madrid matchen och jag har precis kommit ur duschen. Kollade en stund på matchen men efter att jag suttit och underhållit mig själv som kommentator i några minuter med kommentarer så som "Ronaldo springer väldigt snabbt med bollen nu", "Här kan vi se att Anton Tinnerholm har rakat huvudet innan matchen" och "Nu sköt en spelare mot mål, men det blev inte mål för att han missade" fick jag inte längre vara där för Simon :(... blir nog ingen karriär för mig inom det yrket iallafall.
Till top