Bästaste KSM, Tjejmilen och idol

Vardag / Permalink / 0
Den senaste veckan har det hänt väääldigt mycket roligt! Onsdagen spenderade jag tillsammans med Josefine på Munchenhoben som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Var jätteroligt men vi kom dit redan halv 5 så vid 12 var jag heelt slut så åkte hem. Men kan inte sluta le när jag tänker på när Cotton eye joe spelades och stämningen var heelt otrolig!! Var absolut värt att gå. Dessutom fick man ta hem ölstopet (som rymde 1l haha) vilket var najs.
 
Ja jag har inte bara festat utan också varit i skolan på föreläsningar och annat roligt som har hänt. Helt galet att vara i skolan när en vanlig paus ser ut som på bilden och det kastas mjöl, kakao och popcorn på konstiga figurer!
I lördags var det "avslutning" av Nolle perioden och det firades med finsittning med Great gatsby-tema och jättegod mat! Var en av de absolut roligaste kvällarna på hela nollningen och alla var så himla fina och på bra humör. Så glad att jag ska gå tre år med alla fina människor här på bilden! Kommer det fortsätta lika bra som det börjat kommer det bli helt awesome.
Idag har Olivia och jag gjort lunch och kollat på ÅFF-AIK matchen som tyvärr ÅFF förlorade...igen. Åååhhh!! Aja, stolt över Simon iallafall, som btw har åkt iväg till Finland nu för att spela med landslaget vilket betyder att jag har tio hela dar själv. Kommer vara så konstigt/ensamt nu när det inte är lika mycket program från skolan och han är borta, men på fredag åker jag upp till Stockholm för att springa tjejmilen med mamma och ha det gött på hotell så det ser jag fram emot jättemycket!

Ikväll var jag och hämtade sushi som jag inte ätit på jättelänge. Bästa beslutet jag gjort i livet, gooottt! Så nu sitter jag här i soffan och har tänt några ljus och kollar ikapp några IDOL avsnitt och tänkte snart ta ett bad, rätt mysigt att vara själv ändå.
Till top